Allt om havre, Havrefras

Alt om havre – Næringsrigt, fiberigt og plantebaseret protein

Den vigtigste ingrediens i Havrefras-familien er fuldkornshavre, og netop fuldkornshavre trives bedst i vores nordiske klima. Havre har mange gode egenskaber – den er blandt andet en kilde til protein, rig på fibre og så indeholder den også fuldkorn.  

Havre indeholder ligeledes fiberen beta-glucan, som er en type fiber, der bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau. For at opnå en effekt med beta-glucaner, kræver det et dagligt indtag på 3 g. Når du spiser en portion Havrefras á 30 g får du hele 1,3 beta glucaner, og er allerede godt på vej.  

Fordelene ved havre slutter dog ikke der! Havre er nemlig også en naturlig kilde til vegetabilsk protein og så indeholder den vitamin B1, jern, magnesium og zink. Havre er uden tvivl en kornsort med mange skjulte talenter! Gør Havrefras til en vane, og få en god start på dagen hver evig eneste morgen. 

Hvorfor vælge havre? 

  • Højt fiberindhold 
  • Indeholder Beta-glucan  
  • Naturlig kilde til vegetabilsk protein 
  • Kilde til vitamin B1, jern, magnesium og zink 
Havre och havrekuddar, Havrefras

Læs om vores sprøde fordele

Nøglehulsmærket

Havrefras er Nøglehulsmærket – Et sundere alternativ. Nøglehulsmærket er mange ...
Læs mere →

Bæredygtighed og oprindelse

Nordisk havre og omtanke for klimaet Havren, der bruges i ...
Læs mere →
Fras och form | Havrefras

Havrefras

Havrefras Sprød, knasende og luftig – tre ord, der beskriver ...
Læs mere →